Spar penger på strømmetjenester

Å bytte ut dyre og gammeldagse TV-abonnement med strømmetjenester veldig enkelt og tilgjengelig for alle. Alt man trenger er en TV, samt for eksempel en Apple TV, Google Chromecast eller bare en smart-TV. Men abonnerer man på alle strømmetjenestene samtidig, blir det fort kanskje enda dyrere. Her er en guide til hvordan du kan spare penger på strømmetjenester. på enhetene dine.

Få det inkludert, prøveabonnement eller til en lavere pris

Noen ting du kanskje allerede abonnerer på, har strømmetjenestene inkludert. For eksempel mobilabonnementet ditt, eller det TV-abonnementet som du har inkludert i leiekostnader, men ikke bruker. Noen tilbyr bare prøveperioder.

Liste over abonnementer jeg kjenner til er inkludert i ulike former:

Ikke start alt samtidig

Hvis du er alene eller dere er få som skal bruke det, trenger dere kanskje ikke ha flere strømmetjenester samtidig. Med mindre du aktivt velger et fler-måneders abonnement, er det ingen ting i veien for å starte og stoppe abonnementene selv.

Hvis du velger dette, må du selv passe på de ulike vilkårene for å avslutte abonnementet i tide. Noen ganger kan du bare avslutte med en gang, andre ganger må du vente til perioden er nesten over.

Bruk gavekort

Et godt alternativ til dette er å bruke gavekort - som du kjøper til deg selv. Formålet med dette er at du da veldig lett kan løse inn gavekortet, uten å måtte ha et pågående, løpende abonnement. Her er en liste over strømmetjenester med gavekort: