Oppskrift på spaghetti med kjøttdeig

Spaghetti og tomatsaus er kanskje en veldig enkel og klassisk rett, men her får du min vri på hvordan man lager en smakfull rett ut av det hele.

Ingredienser og utstyr

Her er det du trenger:

Spagetti

  1. Jeg deler spaghettien i to slik at alt får plass i kjelen.
  2. Fyll på vann slik at det dekker spaghettien og litt til.
  3. Salt litt.
  4. Kok opp på høyeste varme. Min erfaring er at man trygt kan la spaghettien stå og koke lenge, så lenge man rører om av og til.

Kjøttdeigretten

  1. Hakk opp gul løk og stek i panna.
  2. Legg kjøttdeigen i samme panne og sørg for at den blir gjennomstekt.
  3. Hell over tomatene.
  4. Krydre med det aktuelle krydderet. 5. Del opp buljongterningen og fordel den over panna La det putre og kose seg.

Retten serveres med spaghettien og kjøttdeigretten seperat på bordet.

Bon appétit!